Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pogradec Kërkoj kujdestare

Vera Pambuku

10ore orë/ditë 4 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 4 vite eksperiencë
  • orari: 10ore
  • Pagesa: € Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti