Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Donika S.A.

9-13 orë/ditë

Kërkoj kujdestare/ndihmese per punes e shtepise. Vajza eshte 10 vjeqare ne ora 13 shkon ne shkolle. Orari prej ores 9 deri ne 13. Te jete e kujdesshme dhe e perpikt ne orar. Mosha mbi 30 vjet.

Detale Profili

  • orari: 9-13
  • Pagesa: Marrveshjw Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti