Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirjeta Zeka

8-12 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj ndihmese te puneve te shtepise hane-enjte nga 4 ore ne dite, per banesen 80m 2

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-12
  • Pagesa: 100 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti