Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Bujanoc Kërkoj kujdestare

Besir Emini

00000 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 00000
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti