Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Lorin B

8 -12 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Përshëndetje Kërkoj një kujdestare për vajzën tim 2 vjeq, dhe ndim për punt e shpis, në Zvicer Nisja për sa ma shpejt. Nëse jeni e interesuar me kontaktoni +41792644182

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8 -12
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti