Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Jam kujdestare

Ana Baftijaj (23)

8 ore orë/ditë

Jam kujdestare me pervoje pune ,mund te kujdesem per femijen tuaj ne shtepin time , theksoje qe kam dhe un 1 femije 8 muajsh.Jetoj ne prizren afer shadervanit .Per me shume informata nr im 044 118 374Detale Profili

  • Femër
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: 80 €
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 4 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti