Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

ardi hasi

6ore orë/ditë

kerkoj urgjent nji dado per svicer rroga 1100 euro mujore what's ap apo viber 0041788410200

Detale Profili

  • orari: 6ore
  • Pagesa: 1100 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti