Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Fati Hylaj

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojm babysiter ne Basel te interesuatit te lajmrohen ne numrin 0041765588723

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti