Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Linda K

08:00-13:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per nje femije 9 muajshe per tre muaj mars-qeshor ne orarin 08:00-13:30

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08:00-13:30
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti