Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Lidie Berisha

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje me vyn nje bebistier per 15.mars 2020 te kujdeset per 3 dijem dy dijem jan ne shkoll. Faliminderit per interesen e juaj

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 700fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti