Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

A S

Flasim orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj Dado per Gocen time. Me 01.04.20 nisja. punt e shtepis nuk jan obligim. Per ma shum me kontaktoni.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Flasim
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti