Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

kena k (3)

9 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam 30 vjec dhe jam nene e nje vajze . Jam e interesuar te punoj si babysiter ne Zvicer Interesohem per nga fillimi i Marsit. Njoh gjuhen Frenge , Angleze dhe Italiane Ju lutem kontaktoni ne e-mail sildasilda85@gmail.comDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 9 orë / ditë
  • Pagesa: 900franga
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

/komuniteti