Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

hatmane goli (24)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

jam e perkushtuar ne pune dhe te kem pergjegjsi ne pune qe bejDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: mbi 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti