Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Adi Adi (4)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkoj pun si kujdestare per femijet. jam e dashur e qete dhe i dua ato. mund te ndihmoj ne punet e shtepis por jo ti kem obligim. mund te punoj 8 or por nese familja kan nevoj i ndihmoj dhe me shum. te me kontaktojne familjet serioze dhe te jen te kuptueshem me mua sikur un me ato.Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 800
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti