Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lirigxona Pacolli

(09:00-16:00) orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj puntore per pastrimin e shtepisë , nga e hene deri te shtunen.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: (09:00-16:00)
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti