Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirjeta Rexhepaj

- orë/ditë

Prsh kerkoj kujdestare per ne biel-bienne ne zviccer per daten 1pril me kontaktoni ne numer 0041775301448

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti