Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Mehreme Morina (23)

7-8 ore orë/ditë

Kerkoj pune si kujdestare e femijve ,kam pervoj puneDetale Profili

  • Femër
  • 7-8 ore orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti