Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rona Berisha

. orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femij per 2 vajza prej dates 25 mars. Te interesuarit le te lajmrohen 076/732.88.26

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: .
  • Pagesa: . Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti