Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Jam kujdestare

A M (3)

10 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kujdesem per femi nga lindja e tyre. Tel 0038268663941 Viber ose wh app.Detale Profili

  • Femër
  • 5 vite eksperiencë
  • 10 orë / ditë
  • Pagesa: 700-800
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti