Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Sami K

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkoj Kujdestare nga prilli per 3 muj ose me gjat lajmrohuni ne email

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti