Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lule U.

5 dit orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jetoj vetem me vajzen.. Per mashum.informata me konkaktoni ne whatsap.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 5 dit
  • Pagesa: Mas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti