Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zana Gaxha

08:00-17:30 orë/ditë

Kujdestarja te jete e moshes mesatare 40-50 vjet dhe me pervoje me femije. Te jete e besueshme dhe me referenca te mira.

Detale Profili

  • orari: 08:00-17:30
  • Pagesa: e diskutueshme Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti