Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

H C (23)

orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem si babysitter ne Geneve , Zvicer Nuk kam nevoje per strehim pasi kam shtepine timeDetale Profili

  • Femër
  • 5 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 700franga
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti