Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Vojsava Hoti (3)

8 ore pune orë/ditë

Une jam Vojsava,jam nga tirana per momentin ndodhem ne zvicer diku afer Luzern,kerkoje pune si kujdestare kam te disponushme dhe 2 muaj qendrimi!jam shum tip i qete! Eksperience pune kam mbi 5 vite!Detale Profili

  • Femër
  • 8 ore pune orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

/komuniteti