Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pogradec Jam kujdestare

Nexhmie Dulellari (3)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam nexhmia nga shqiperia. Jam e interesuar per dado kush ka mundësi te me telefonojeDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

/komuniteti