Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

E Kk (24)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Miredita nena shqiptare. Kerkoj te punoj si kujdestare per femijet , ku kam punuar 1 vit ne zvicer ose pastruese , jam 24 vjece nga quteti i durresit. ME RENEDSI te jeni korrekt dhe familje e RREGULLT Nese keni interes me shkruani ne redaksi , faleminderitDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 700€
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti