Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lezhë Jam kujdestare

... ... (23)

8 orë/ditë

Kerkoj punë në Zvicër rreth përkujdesjes së fëmijeve..është urgjente. Më kontaktoni në ketë nr në WhatsApp/Viber +355697554099Detale Profili

  • Femër
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 700 CHF
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti