Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Jam kujdestare

Linda Salihi (4)

orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje jam e interesume si kujdestare me punu Per momentin jam ne ch jam nga kosova lindore i kam te vazhdume Edhe 3 muajDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: Sipas marveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti