Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

E M (26)

max 7 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Ndodhem ne luzern te zvicer.jam interesuar per punuar dado ,kam 2 vite eksperienc Per me tej me kontaktoniDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • max 7 ore orë / ditë
  • Pagesa: ?
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti