Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirjeta Rexhepa

Tan diten orë/ditë

Kerkoj kujdestare qe gjinet ne zviccer momentalisht prej 1maj

Detale Profili

  • orari: Tan diten
  • Pagesa: 550 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti