Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

A ..

08-18 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Prsh.kerkoj punë urgjente.per momentin gjindem në Zvicër.flm

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 08-18
  • Pagesa: Me marrëveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti