Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fier Jam kujdestare

Ledina Lamaj (24)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam ledina 21 vjec , studente e gjuhe-letersise , kam eksperience 3 vjecare , ne Zvicer dhe Greqi si kujdestare femijesh.Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 600
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros

/komuniteti