Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

vaiola A

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkoj nje pastruese per banes ne Aarau Bileta, ushqimi dhe fjetja te ne. Rroga sipas marveshjes

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti