Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

M. F.

8 orë/ditë

Prsh. Me duhet urgjentisht nje kujdestare per vajzen time. Kujdestarja te jet mbi moshen 35. Te preferuarat nga maqedonia. Ju mir pres 0765668089

Detale Profili

  • orari: 8
  • Pagesa: 500 euro Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti