Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Dorinela Gjoka (30)

6 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj te punesohem per perkujdesjen e 1 femije ose per mirembajtjen e ndonje ambienti , kontaktoni ne adresen e emailit doridorinela13@gmail.co. bdodhem ne gjermani per momentin ne zonen karow te berlinit .Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 6 ore orë / ditë
  • Pagesa: 600 euro
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti