Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zvicer Berisha

8h orë/ditë 5 vite eksperiencë

MIR DITA KERKOJ DADO URGJENT PER 2 FEMI (8 & 3 VJET) NE ZVICER (DADO TE JESH 25-35 VJET DHE PA PIJE DUHANI,ME KONTAKTONI VETUM NJERZI SERIOZ NE IMEL BOX APO NE WHAT SAPP FLM JU MIR PRES

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 8h
  • Pagesa: 500chf Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti