Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lezhë Jam kujdestare

Gentjana Daullxhiu (23)

orë/ditë 10 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

/komuniteti