Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Labinot Gj

8 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per femijë ne zvicerr , per hollesi do ishte ma mir sikur te bisedonim nr +41764363403

Detale Profili

  • orari: 8
  • Pagesa: sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti