Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkodër Jam kujdestare

E M (25)

orë/ditë

Pershendetje, jam 21 vjec dhe deshiroj shum te kujdesem per bebet,femijet, nuk kam rendesi oret e punes. Jam e qet dhe e dashur dhe me shum vullnet.Detale Profili

 • Femër
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti