Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Deçan Kërkoj kujdestare

Gentijana Beqiraj

diten orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkojm nje dado per dy femi.. duhet te jesh e dashur shum dhe puntore.. mosha mund te jet 20 -30 vjet

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: diten
  • Pagesa: si pas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti