Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arbri Gjeva

6ore orë/ditë

kerkoj puntore shpije mirbatje ose dado WhatsApp 0041788410200 viber 0041791577847 rroga 1100 euro

Detale Profili

  • orari: 6ore
  • Pagesa: 1000 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti