Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Merita Mustafa

1400-1700 orë/ditë 1 vit eksperiencë

me duhet nje kujdestare per pune te shpise, i kam dy femije te moshes 11 dhe 13. Orari 3 ore ne dite(nga ora 2-5), punet dreka dhe pastrimi i shtepise. nga e hena ne te premten. Paga 130 euro. Femijet jane momentalisht me burrin, sepse une punoj jashte vendit. Banesa ne qender ne pejton.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 1400-1700
  • Pagesa: 130 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti