Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

B P (32)

8-10 orë/ditë 7 vite eksperiencë

Jam kujdestare e dashur me femije kam pervoje pune po mirrem edhe pastrim dhe hekurosje te intersuarat mund te kontaktojm.Detale Profili

  • Femër
  • 7 vite eksperiencë
  • 8-10 orë / ditë
  • Pagesa: 300-330
  • Transporti nga ana ime
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 3 deri 7 vjeç
  • Nga 7 e më lartë

/komuniteti