Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Doarsa Kica

7:30 - 16:30 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 7:30 - 16:30
  • Pagesa: Negociohet Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti