Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Suhareke Kërkoj kujdestare

Luan Basha

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare prr nje vajz 3 vjet te ket provoj per femijente jet serioze pagesa 600 fr ne muajt dhe rruga ime me duhet urgjentisht te interesuarit mund te lajmrohen +41796366788

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti