Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Arbesa Krreki (23)

8orë orë/ditë 4 vite eksperiencë

Pershendetje kerkoj pun si kujdestare , me shkruani vetem ne whatessap.Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8orë orë / ditë
  • Pagesa: 250
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

/komuniteti