Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Flurije Taraj

8 or orë/ditë

Kerkoj kujdestare nje dado te kujdeshme me fmit ti doj.ti kqyr nga muji nentor apo dhjetor kerkoj dado .

Detale Profili

  • orari: 8 or
  • Pagesa: 500-600fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti