Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Leta Ramushi

Marveshje orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kërkoj kundestare për fëmijen tim, mundet edhe të banoj me mua po deshi rrogen e ka të sigurt sipas marveshjes jetoj në Komoran, Dadot e interesuara të më lajmrohen 048202024

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Marveshje
  • Pagesa: Marveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti