Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Noza Noza

— orë/ditë

Kujdesi i Fmijes Pastrimi i Baneses Jo duhanpirese

Detale Profili

  • orari: —
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti