Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Kërkoj kujdestare

Nurten Shkodra

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin tim 6.5 vjecar! Mundesisht e shkolluar dhe pervoje me femije.Jo duhanpirese! Jetoj ne Zvicerr

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 700 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti